Rrahim Pacolli “godet” fuqishëm Hashim Thaçin :”Tradhtarët e kombit kanë filluar të shfaqen. Por fundi i tyre gjithmonë dihet”

Në prag të vizitës së kryetarit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq në veriun e Kosovës, komunat e kësaj pjese të vendit, të banuara me shumicë serbe, në mënyrë të ngutshme janë duke u bërë përgatitjet për pritjen e tij, si dhe duke rregulluar infrastrukturën rrugore. Nën dritën e vazhdimit të bisedimeve …

Read More »