Vjosa Osmani e para, kështu rënditën pastaj liderët e partive politike sipas sondazhit të fundit (Dokument) nese do te mbahen zgjedhjet sot

Pas raportimeve të djeshme në medie lidhur me sondazhin për mbështetjen e politikanëve nga qytetarët, NewBorn ka arritur të siguroj këtë sondazh. Sipas këtij sondazhi konfirmohet se deputetja e Lidhjes Demokratike të Kosovës Vjosa Osmani është politikanja me mbështetjen më të madhe të qytetarëve në Kosovë. Në pyetjen “Kënd do …

Read More »

Mediat franceze publikojnë sot hartën e re të Kosovës

E përditshmja franceze “Le Monde” botoi dy artikuj rreth shkëmbimit të mundshëm të territoreve në mes të Beogradit dhe Prishtinës, si dhe një hartë të Kosovës me interpretimin e saj, për mënyrën sesi do të duken “ndryshimet e kufijve”, duke shtuar se “mozaiku etnik, infrastruktura kyçe dhe ndërtesat kulturore përbëjnë …

Read More »