Në Kosovë po rihapet fabrika më profesionale e mobiljeve

Njëra ndër fabrikat më profesionale të prodhimit të drurit dhe mobiljeve në Kosovë, po rifillon punën me kapacitete shtesë dhe me teknologjinë më të avancuar të prodhimit. Investimi i shtuar në fabrikën e re “Genkor” nga kompania e mirënjohur e ndërtimit “Toning”, do të krijojë kushte për prodhimin e modeleve …

Read More »

Ndryshon rregullorja për regjistrimin e makinave

Rregullorja e re e cila zbatohet prej fillimit të këtij viti, parasheh që pronari i makinës me të cilën ka shkaktuar dëm të paguajë shtesë për sigurim, derisa të mbulohet dëmi i shkaktuar. Me këtë rregullore problem më të madh kanë kompanitë të cilat nën posedim të tyre kanë më …

Read More »

Nëna lind 17 fëmijë për 29 orë (Video)

Një grua amerikane ka thyer rekordin botëror në një shtatzëni të vetme, duke lindur 17 foshnje përgjatë 29 orëve në spitalin Indianapolis, transmeton lajmi.net “Ishte e pabesueshme” spjegon dr. Jack Morrow i cili asistoi gjatë operimit të kësaj gruaje. “Foshnjet po vinin vazhdimisht njëra pas tjetrës… Mendoj se do të …

Read More »

Bën garë për të rrëzuar dorën, then krahun (Video)

Shpesh herë njerëzit garojnë për të treguar që janë më të fortit, mirëpo jo çdo herë ju shkon sipas planit, shkruan lajmi.net Ka raste të shumta ku në garën për rrëzimin e dorës, njerëzit kanë thyer të gjithë krahun e tyre. Natyrisht, dhimbja që ndjehet në ato raste është e …

Read More »