Home / Jetë dhe Stil

Jetë dhe Stil

“Martesa” nga Kosova propozohet për OSCARS

‘Martesa’ me skenar dhe regji nga Blerta Zeqiri, fitues i dy çmimeve në Festivalin e Filmit në Talin, është propozimi zyrtar i Kosovës për kategorinë ‘Filmi më i mirë i huaj’ në OSCARS. ‘Martesa’ flet për një trekëndësh dashurie pranë dhe gjatë një martese. Në rolët kryesore të filmit janë …

Read More »

Si të bëni milionin e parë në mënyrën e Warren Buffett

Përdor këtë këshillë të Warren Buffett që të mund të realizoni ëndrrën e të qenit milioner. Nëse jeni duke kërkuar për këshilla financimi ose jeni duke u përpjekur për madhështinë financiare Warren Buffett mund të jetë modeli i përsosur për t’u ndjekur, shkruan BusinessMag. I njohur për kompaninë e tij …

Read More »

Only five hours of sleep of heart damage

Sleep only five hours a night increases the rhythm of heartbeat and negative effects on her health and the consequences are even more serious if the wrong sleepy hours, for example during the day. This study was conducted with a group of healthy adults and serves more for people who …

Read More »

These cures disease called

Nutritional and medicinal benefits of quince man has not been well studied but the current data of science emerges that invited Unlike apples and pears has several advantages in different directions. Although regarded as a fruit with fewer calories, it contains poly-phenolic antioxidants vital. Catechin and epicatechin subjects that are …

Read More »