Mbyllen pesë qendra masazhi në Prishtinë – kjo është arsyeja

Pesë qendra të masazhit janë mbyllur në kryeqytet nga ekipet e Inspekcionit.

Këtë e ka bërë të ditur drejtori i Inspekcionit, Adonis Tahiri nëpërmjet një postimi në rrjetin social Facebook.

Tahiri gjithashtu ka thënë se janë shqiptuar gjoba nga 1 mijë euro për këto qendra, dhe gjoba tjera për pirjen e duhanit në hapësira të mbyllura.

“Ekipet e Inspekcionit sonte mbyllën 5 lokale të masazhit në Kryeqytet, për shkak të mungesës së pëlqimit sanitar. Gjoba nga 1,000 euro për të gjitha ato, gjoba të tjera për pirje të duhanit në hapësira të mbyllura, si dhe gjoba për mungesë të librezave sanitare në disa të tjera. Vërejtje: Drejtoria e Inspekcionit ka kompetencë vetëm për kontroll sanitar në këto lokale, e jo edhe për mbikëqyrjen e veprimtarisë së tyre”, ka shkruar Adonis Tahiri.

Gjatë ditës së sotme, gjoba janë shqiptuar edhe për taksitë ilegale në kryeqytet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *