Ambasadori gjerman në Serbi: Do ta vazhdojmë insistimin që Kosova ta heqë taksën

Schiba ka thënë se Gjermania do të vazhdojë këmbënguljen që Kosova ta tërheqë taksën ndaj produkteve të Serbisë dhe Bosnjës, shkruan Tanjug.

Bërnabiq ka falënderuar Gjermanisë për pozicionin e saj rreth kësaj çështjeje dhe ka theksuar se tërheqja e taksës është parakusht për vazhdimin e negociatave në Bruksel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *