Parkimi automatik i Audi Q7 [Video]

Në një parking shumëkatësh afër terminalit të Aeroportit të Hamburgut, ekspertët kanë testuar parkimin autonom në automjetet Volkswagen, Audi dhe Porsche.

Ndërsa pronari i automjetit është larg, Q7 i vitit 2018 merr urdhëresat dhe parkohet pa problem.

Për më shumë shikoni videon më poshtë. /IndeksOnline/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *