Keni nisur një mesazh padashje në WhatsApp, ja si mund ta ktheni mbrapsht

Pak kohë më parë ky aplikacion nxori një mënyrë për të kthyer mbrapsht mesazhet e nisura gabimisht.

Majfton të mbani shtypur pjesën e bisedës që doni të hiqni dhe ta fshini atë. Kështu do të shpëtonit dhe askush nuk do ta lexonte më fjalët tuaj.

Por nëse mendoni se mesazhet tuaja janë fshirë përgjithmonë e keni gabim pasi ka një mënyrë për ti rikthyer ato që ju kanë cuar dhe nuk mundët ti lexoni. Mjafton të cinstalonid he ta instaloni përsëri WhatsAppin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *