Home / Lajme / Nxënësit qeshën me gabimin e mësuesit, por përgjigjja e tij i preku të gjithë

Nxënësit qeshën me gabimin e mësuesit, por përgjigjja e tij i preku të gjithë

Një ditë, një mësues shkroi në dërrasë disa ekuacione. Kur ai mbaroi, pa studentët të cilët ishin të gjithë duke qeshur me të, pasi ekuacioni i parë ishte shkruar gabim. Pas kësaj mësuesi tha:

“E shkrova të parin gabim qëllimisht, sepse doja që ju të mësoni diçka të rëndësishme. Kjo është për ju, të dini se si bota atje jashtë do t’ju trajtojë.

Ju mund të shihni se unë shkrova saktë 9 herë. Por askush nuk më vlerësoi mua për ketë. Ju qeshët dhe më kritikuat për shkak të një gabimi të vetëm që unë bëra. Kështu… Ky është mesimi për sot…..

Bota nuk do të vleresojë të miren që ti e bën një milion herë. Por do të kritikojë të vetmin gabim që ti bën…. Por mos u dekurajo…
GJITHMONË NGRIHU SIPËR TË QESHURAVE DHE KRITIKAVE. QENDRO I FORTË!

About admin

Check Also

Modric dëshiron të ketë shqiptar në Real Madrid

Sipas informatave nga portali Caught Offside, Luka Modric i ka rekomanduar klubit nënshkrimin me futbollistin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *