Një nënë gjen diçka të bardhë që kishte ngecur brenda gojës së djalit të saj, u trondit kur e zbuloi se çfarë problemi shëndetësor ishte

Një nënë gjen diçka të bardhë të mbërthyer brenda gojës së djalit të saj, u trondit kur e zbuloi se çfarë ishte

Sara Guidry tha se djali i saj Kale e ka mbajtur gjithmonë gishtat e duarve në gojë. Një ditë, ajo vuri re diçka të çuditshme dhe të bardhë brenda gojës së djalit të saj. Kur e nxorri me piskatore pa se ishte nje thua i ngulitur në mishrat e tij.

Dentisti kurrë nuk kishte parë ndonjë gjë të tillë “. Ajo u kërkon prindërve të mos i lënë fëmijët e tyre të kafshojnë thonjtë.

Është një zakon i sëmurë, i cili me kalimin e kohës mund të shkaktojë deformime të lëkurës, lytha, infeksione, dëmtime të dhëmbëve, si dhe infeksione fungale ose bakteriale. Mund të shkaktojë humbje të përgjithshme të thonjve.

Nëse ndjeni që ky zakon rrjedh nga stresi, mbajtja e thonjve të shkurtër, përtypja e një çamçakëzi aponjë karamele, është gjithashtu një mënyrë e shkëlqyeshme për të ndihmuar fëmijën tuaj të qëndrojë larg këtij zakoni nervor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *