Ky profesion paguhet 400 mijë dollarë, por askush nuk e pranon! Ja pse!

Një ishull verior i Zelandës së re, i quajtur Tokoroa shpeshherë zhvillon konkurse vjetore.

Për vite të tëra i është dhënë shansi kirurgëve të rinj të jetojnë dhe punojnë në këtë vend që ofron punë me pagë 400.000 dollarë.

Arsyeja përse profesioni i kirurgut mohohet është për shkak se puna ofrohet vetëm për turnin e natës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *