Historia prekëse e Gëzimit/ Ja surpriza e madhe që i është bërë (FOTO)

Historia e Gezim Abdulit na preku te gjitheve pak ditë më parë në emisionin “Dua të të bëj të Lumtur”. Ku Gezimi ishte i ftuar perballë një çifti Pastorësh, ato kërkonin tja birësonin fëmijët te cilet Gezimi nga pa mundësia dhe varfëria për ti mbajtur i kishte dërguar në jetimore.

Çfarë nuk u bë në atë emision që femijët ti grabiteshin Gëzimit, por dhe pse i varfer dhe më shumë halle Gezimi tregoi një karakter të fortë dhe nuk lejoi që femijet biologjik tja dorezonte dikuj tjetër. Ky qendrim i Gëzimit pati shumë mbështetje nga qytetarë të ndryshëm.

Ndërsa pak ditë më pas Gezimit i është bërë një surprizë shumë e madhe. Atij i është ofruar një vend pune me kontratë 5 vjeçare, e cila do ta ndihmojë qe të dal sadopak nga varfëria e thellë në të cilen ndodhet. Këtë lajm e ka bërë publik Hoxha i mirënjohur Ahmed Kalaja. Kalaja shprehet se kjo është vetëm surpriza e parë për Gëzimin.

Njoftimi i Hoxhës Ahemd Kalaja

Surpriza e pare.

Gezimi qe gezoi te gjithe njerezit me qendrimin e tij fisnik mbylli nje kontrate pese vjeçare pra per 5 vite per 40 000 leke afersisht 300 euro kjo neto plus kesaj edhe me siguracione te paguara 7625 leke.

Me interesant eshte fakti se donatori nuk deshiron te behet i ditur; Allahu e bekofte.

Sapo kemi filluar.

Zot mos u perdorte emri yt per tu ndare familjet; prinderit nga femijet;
Zot emri yt u perdorte per dashuri e bashkim.

Amin!

Zoti im bashkoje kete familje edhe çdo familje qe prinderit edhe femijet nuk bashkohen per arsye qe nuk jane arsye.

Amin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *