FEMRAT NË POLITIKË

ë të përparojë një femër në politikë, nuk nevojitet vetëm gatishmëri fizike, guxim dhe përkrahje nga bashkëshorti, familja ose një subjekt i caktuar politik, por realisht nevojitet përgatitje intelektuale, aftësi menaxhuese, njohuri nga sfera politike, përvojë konkrete paraprake në shërbim të shoqërisë dhe ngritje shpirtërore. Në këtë kontekst, më lejoni …

Read More »

Befason Drenasi, ja rezultatet nga sondazhi i fundit

Gazeta NewBorn, ka realizuar sondazhe me qytetarë nepër qytete të Kosovës për ti pyetur ata se kë do ta votojnë të dielën me 22 tetor. Rezultatet të cilat janë dhënë për Gazetën NewBorn, flasin për një garë interesante dhe të nxehtë mes subjekteve politike dhe kandidatëve të tyre. Shumica dërmuese …

Read More »

Nisma bindshëm në Malishevë, ja me kë shkon në balotazh

Gazeta NewBorn, ka realizuar sondazhe me qytetarë nepër qytete të Kosovës për ti pyetur ata se kë do ta votojnë të dielën me 22 tetor. Rezultatet të cilat janë dhënë për Gazetën NewBorn, flasin për një garë interesante dhe të nxehtë mes subjekteve politike dhe kandidatëve të tyre. Atje në …

Read More »

PDK-ja rikthen Ferizajn, kështu rënditen partitë politike atje

Gazeta NewBorn, ka realizuar sondazhe me qytetarë nepër qytete të Kosovës për ti pyetur ata se kë do ta votojnë të dielën me 22 tetor. Rezultatet të cilat janë dhënë për Gazetën NewBorn, flasin për një garë interesante dhe të nxehtë mes subjekteve politike dhe kandidatëve të tyre. PDK-ja rikthen …

Read More »